Mediclus

Any-Core Kit

Mediclus

Any-Core Kit

69.00€

Διπλού-πολυμερισμού ρητίνη ανασύστασης κολοβωμάτων και συγκόλλησης αξόνων. -Βέλτιστο ιξώδες και ρευστότητα - Ακτινοσκιερή -Τέλεια ακρίβεια έμφραξης -Χρόνος εργασίας: ..

Any-Seal RC

Mediclus

Any-Seal RC

29.00€

Εμφρακτικό ριζικών σωλήνων με βάση τη ρητίνη. Εξαιρετική ικανότητα έμφραξης, εξαιρετική βιοσυμβατότητα και πολύ καλή ακτινοδιαπερατότητα. Με εύκολο και γρήγορο χειρισμό. Χρόνο..

Any-Temp NE

Mediclus

Any-Temp NE

12.00€

Κονία προσωρινής συγκόλλησης χωρίς ευγενόλη για στεφάνες και γέφυρες. - Εύκολη ανάμειξη - Αρκετή ρευστότητα και εύκολη αφαίρεση - Μικρό πάχος στρώματος -Χρόνος εργα..

Canal-Seek

Mediclus

Canal-Seek

17.10€ 19.00€

Χρωστική εντοπισμού ριζικών σωλήνων. Η μπλε βαφή που περιέχεται στο προϊόν διεισδύει στα στόμια των ριζικών σωλήνων και τα βάφει μπλε, γεγονός που διευκολύνει την εύρεση του κύρι..

Endo@PreP Cream

Mediclus

Endo@PreP Cream

17.60€ 20.00€

Για τον καθαρισμό και την προετοιμασία των ριζικών σωλήνων. Ένα πατενταρισμένο σκεύασμα καθαρισμού και προετοιμασίας ριζικών σωλήνων σε μορφή κρέμας με μεγάλη χηλική και λιπα..

Endo@PreP Gel

Mediclus

Endo@PreP Gel

17.60€ 20.00€

Για τον καθαρισμό και την προετοιμασία των ριζικών σωλήνων.Ένα πατενταρισμένο τζελ καθαρισμού και προετοιμασίας ριζικών σωλήνων με μεγάλη χηλική και λιπαντική δράση. Απομάκρυνση..

One-Fil

Mediclus

One-Fil

75.00€

Το One-Fil είναι βιοκεραμικό εμφρακτικό ριζικών σωλήνων με βάση το πυριτικό ασβέστιο και παρέχει βέλτιστο βιοσυμβατό περιβάλλον στον ριζικό σωλήνα. • Χρόνος πήξης εντός 3 ωρών..

Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)